Selecteer een pagina

Dorpsböke

Dorpsboke

Omschrijving

Openingstijden en regels voor de Dorpsböke Noordijk

De Dorpsböke Noordijk is geopend op donderdag middag van 12.30 uur tot 14.00 uur en wordt dan beheerd door vrijwilligers. Op de even weken komt een medewerker van de Bibliotheek Oost Achterhoek Rond de klok van 13.00 uur komen de kinderen van de B.Tormijnschool hun boeken ruilen en lenen. Belangrijk is dat u kinderboeken wilt lenen, uw kinderen in het bezit moeten zijn van een pasje van de Openbare Bibliotheek Oost Achterhoek. Dit pasje kost voor uw kinderen € 2,50 en is een eenmalige aanschaf. Aanvraag formulieren liggen bij de Dorpsböke Noordijk. Wilt u zelf zo’n pasje dan betaalt u het volle lidmaatschap voor deze bibliotheek, daarbij komt een eenmalige aanschaf van een pasje voor uw zelf van € 2,50

Volwassen boeken kunt u gratis komen lenen tijdens de bovengenoemde openingsuren of tijdens opening van het Haarhoes. U bent vrij om de boeken te lenen, er staat geen limiet op om ze terug te brengen. Ruilen mag ook, als u een boek over hebt, is het boek van de laatste tijd, breng het mee, zet het onder de alfabetische volgorde en neem een ander boek mee.

Gezien de volle kasten in onze dorpsbibliotheek is het niet mogelijk uw boekopruiming aan te nemen.

Uw lening wordt niet bijgehouden in een het systeem, de kinderboeken wel, zij ontvangen een mail wanner de tijd van lenen voorbij is.

Het Team Dorpsböke Noordijk wenst u veel lees plezier.

Contactgegevens

Algemene informatie

Contactpersoon: Jan ter Horst

Telefoon: 0545-293876

E-mail: dorpsboke@noordijksite.nl

Adres:

Dorpsböke Noordijk

Haardijk 2b

7161 MX Neede (Berkelland)

Dorpsboke
Dorpsboke
Dorpsboke