Goed nieuws….
Vanaf 25 september kunnen we zonder de 1,5 meter maatregel. Het coronatoegangsbewijs (CTB) is niet verplicht in dorps- en buurthuizen. 
Wij gaan uit van de algemene regels van de Rijksoverheid en het RIVM en houden deze nauwlettend in de gaten. In ons coronaprotocol worden de regels vertaald naar de praktijk. 

Duidelijk is, dat iedereen er behoefte aan heeft om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te ondernemen. Die worden dan ook weer volop georganiseerd in ’t Haarhoes.
Om het allemaal nog leuker te maken, gaan we de bar- en activiteitenruimte wat gezelliger inrichten.

Rabo Club Support
Voor dat ‘restylen’ van de ruimtes, is financiële ondersteuning natuurlijk welkom. Daarom hebben we ons ingeschreven voor Rabo Club Support 2021. Raboleden kunnen van 4 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen.
Ben je lid? Stem dan op ’t Haarhoes via de Rabo app of log in op www.rabobank.nl  Elke stem is geld waard!

Platform Uit in Neede
Om alle accommodaties en activiteiten die plaatsvinden in de voormalige gemeente Neede inzichtelijk te maken en onder de aandacht te brengen, is het platform Uit in Neede opgericht. De website www.uitinneede.nl is in juli live gegaan en blijkt nu al een succes.
’t Haarhoes is hierop zowel onder ‘accommodatie’ als ‘activiteiten’ te vinden.
Neem eens een kijkje als je een activiteit zoekt. Ook handig als je juist iets wilt organiseren. Door datums op elkaar af te stemmen voorkom je dat je elkaar in het vaarwater zit.