Na een paar maanden noodgedwongen gesloten te zijn geweest met aansluitend de zomervakantie, is er nu gelukkig weer reuring in ’t Haarhoes. 
Inmiddels zijn de meeste activiteiten hervat. Hoewel de planning soms een uitdaging is, lukt het om alle groepen weer de mogelijkheid te bieden om te sporten, vergaderen of creatief bezig te zijn.
Om aan de 1,5 mtr afstand te kunnen voldoen, is per ruimte een maximum gesteld aan het aantal personen dat aanwezig mag zijn. Daardoor moesten enkele groepen uitwijken naar een andere ruimte dan ze gewend waren en vragen we af en toe aan gebruikers om wat te schuiven met begin- of eindtijd zodat er zo efficiënt mogelijk gereserveerd kan worden.
Dank aan iedereen voor het begrip en de medewerking.
We merken dat er steeds meer belangstelling komt van buiten Noordijk om een ruimte te huren voor bijvoorbeeld teamoverleg of vergaderingen. Natuurlijk stellen we ons dorpshuis daar graag voor open.

Maar ook Noordijkers zijn actief en weten de weg naar ’t Haarhoes te vinden. Onlangs zijn er 2 haakclubjes gestart en wordt om de week een ringtraining voor kleine honden gegeven. 
Zoek jij een plek om met een groepje mensen iets te ondernemen? Stuur een mailtje naar reservering@haarhoes.nl  Er is veel mogelijk.

Vanwege het 20 jarig jubileum van ’t Haarhoes in oktober, hadden we een toepasselijk vrijwilligersfeestje in gedachten. Ook hierin is corona de spelbreker en hebben we helaas moeten besluiten het feest uit te stellen. Maar uitstel betekent geen afstel, wel geduld…………..

Onze ‘Takkenwieve’ zorgen er ook al 20 jaar voor dat ‘t Haarhoes er gezellig uitziet. In elk seizoen een toepasselijke decoratie.
Dank jullie wel dames!