Rondom de aankomende kerstvakantie gaat er groot onderhoud uitgevoerd worden aan de vloeren van de sportzaal, kleedruimtes en douches
in ’t Haarhoes.       
Helaas is het onvermijdelijk dat hiervoor deze ruimtes enkele weken niet of beperkt beschikbaar zijn voor activiteiten.

De planning is als volgt:
– week 50 + 51 (maandag 10 dec t/m vrijdag 21 dec) wordt de vloer van de sportzaal voorzien van een nieuwe toplaag en nieuwe belijning. Deze twee weken is de sportzaal niet te gebruiken.
week 1 + 2 (woensdag 2 jan t/m vrijdag 11 januari) worden de kleedruimtes en douches voorzien van nieuwe top lagen. In deze weken is de sportzaal wel weer te gebruiken, echter zijn dus de kleedruimtes en douches buiten gebruik.

Deze werkzaamheden zijn bewust in deze periode gepland om minimaal overlast te bezorgen voor de school. In week 1 (vakantie) wordt er namelijk geluidsoverlast veroorzaakt bij het verwijderen van de huidige vloeren in de kleedruimtes/douches.

We zijn ons ervan bewust dat het uit gebruik nemen van deze ruimtes invloed heeft op jullie sportactiviteiten, maar we vragen hier begrip voor. Het eindresultaat zal zijn dat we weer vele jaren kunnen genieten van een goede en bijzonder mooie sportvloer en goed te onderhouden natte ruimtes.

Voor vragen rondom dit onderhoud graag contact opnemen met Frank Meijer:  technischbeheer@haarhoes.nl