‘t Haarhoes

't Haarhoes

Nieuws

‘t Haarhoes weer open per 5 juni

Goed nieuws:  Als de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgaan zoals deze vrijdagavond zijn aangekondigd, dan mag er per zaterdag 5 juni weer gesport worden in ’t Haarhoes en kunnen ook andere binnen-activiteiten weer worden opgestart.

Natuurlijk moeten we ons nog wel aan allerlei basisregels houden. We proberen zo efficiënt mogelijk te plannen zodat iedereen die dat wil de gelegenheid krijgt om de draad weer op te pakken en ruimte kan reserveren.

Op de website van de Rijksoverheid vind je alle maatregelen die per 5 juni van kracht zijn. Hier kun je checken wat voor jouw groep van toepassing is.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Stuur een e-mail naar: reservering@haarhoes.nl
We denken graag met je mee!

Dorpsböke gaat weer van start

Met ingang van 27 mei start Dorpsböke Noordijk weer met de uitleen van boeken.

Ieder die hiervan gebruik wil maken is van harte welkom op de donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 14.30 uur in ‘t Haarhoes.

‘t Haarhoes weer gedeeltelijk open

Ook ‘t Haarhoes kan weer gedeeltelijk open!
Natuurlijk hebben we te maken met de regels van de overheid (en die zijn behoorlijk ingewikkeld!), maar we kunnen wel weer stapje voor stapje open. Zo kan er bijvoorbeeld weer binnen gesport worden onder bepaalde voorwaarden, starten we weer met samen ett’n en gaan de jeu de boules weer rollen.
Heb je vragen over jouw activiteit? Neem dan contact op met secretariaat@haarhoes.nl en we zoeken het samen met jou uit!

Hieronder een paar links naar informatie van de Rijksoverheid: 

Coronaregels per 19 mei 2021

Stap 2 – Buiten meer mogelijk en binnensportlocaties open

Kunst en cultuur

Spelregels voor sporten tijdens corona

 

Gevelbekleding vervangen

De mannen van bouwbedrijf Rijkenbarg hebben de gevel van ‘t Haarhoes voorzien van nieuwe bekleding. Het ziet er weer keurig uit!

OUD >     BIJNA NIEUW >  
                                                      

NIEUW >
                                                                                                      

Nieuwe voorzitter

Per 1 januari heeft Frank Meijer het voorzitterschap overgedragen aan Wendy Grave. Voor Frank bleken de drukke werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf lastig te combineren met de voorzitterstaken. Hij blijft wel bestuurslid maar zal zich voortaan hoofdzakelijk projectmatig bezig houden met de (grotere) technische zaken.

Wendy maakt sinds februari 2018 deel uit van het Haarhoes bestuur en de Activiteitencommissie. Zij mag zich de 1e vrouwelijke voorzitter van ons dorpshuis noemen.

Wij zijn blij dat we met deze wijziging toch in dezelfde samenstelling als voltallig bestuur het nieuwe jaar ingaan, waarin we onze activiteiten weer snel hopen te hervatten.

De voorzittershamer is op gepaste 1,5 meter afstand overgedragen.

Klik hier voor de huidige bestuurssamenstelling en E-mailadressen.

 

't Haarhoes
't Haarhoes
't Haarhoes