‘t Haarhoes

't Haarhoes

Nieuws

Goed nieuws

Goed nieuws….
Vanaf 25 september kunnen we zonder de 1,5 meter maatregel. Natuurlijk zijn er nog steeds basismaatregelen van toepassing en is op dit moment de precieze uitwerking en onder welke voorwaarden activiteiten mogen worden georganiseerd, nog niet bekend. Wij gaan uit van de algemene regels van de Rijksoverheid en het RIVM en houden deze nauwlettend in de gaten. In ons coronaprotocol worden de regels vertaald naar de praktijk. 
Hopelijk kunnen de stoelen en tafels van zolder worden gehaald en mogen we weer meer personen in de ruimtes toe laten.

Wel duidelijk is, dat iedereen er behoefte aan heeft om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te ondernemen. Die worden dan ook weer volop georganiseerd in ’t Haarhoes.
Om het allemaal nog leuker te maken, gaan we de bar- en activiteitenruimte wat gezelliger inrichten.

Rabo Club Support
Voor dat ‘restylen’ van de ruimtes, is financiële ondersteuning natuurlijk welkom. Daarom hebben we ons ingeschreven voor Rabo Club Support 2021. Raboleden kunnen van 4 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen.
Ben je lid? Stem dan op ’t Haarhoes via de Rabo app of log in op www.rabobank.nl  Elke stem is geld waard!

Platform Uit in Neede
Om alle accommodaties en activiteiten die plaatsvinden in de voormalige gemeente Neede inzichtelijk te maken en onder de aandacht te brengen, is het platform Uit in Neede opgericht. De website www.uitinneede.nl is in juli live gegaan en blijkt nu al een succes.
’t Haarhoes is hierop zowel onder ‘accommodatie’ als ‘activiteiten’ te vinden.
Neem eens een kijkje als je een activiteit zoekt. Ook handig als je juist iets wilt organiseren. Door datums op elkaar af te stemmen voorkom je dat je elkaar in het vaarwater zit.

De vlag hangt uit

Een vlaggenmast plaatsen voor de Achterhoekvlag èn (in december) een kerstboom was het doel voor NLdoet dit jaar.

De mast staat en de vlag hangt uit!  Letterlijk en figuurlijk, want er mogen weer volop activiteiten worden georganiseerd in ‘t Haarhoes.

Reserveren kan via de knop Agenda+Reserveren ……. (kies gewenste ruimte) Vul daar het contactformulier in.
Of stuur een e-mail naar reservering@haarhoes.nl 

‘t Haarhoes weer open per 5 juni

Goed nieuws:  Als de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgaan zoals deze vrijdagavond zijn aangekondigd, dan mag er per zaterdag 5 juni weer gesport worden in ’t Haarhoes en kunnen ook andere binnen-activiteiten weer worden opgestart.

Natuurlijk moeten we ons nog wel aan allerlei basisregels houden. We proberen zo efficiënt mogelijk te plannen zodat iedereen die dat wil de gelegenheid krijgt om de draad weer op te pakken en ruimte kan reserveren.

Op de website van de Rijksoverheid vind je alle maatregelen die per 5 juni van kracht zijn. Hier kun je checken wat voor jouw groep van toepassing is.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Stuur een e-mail naar: reservering@haarhoes.nl
We denken graag met je mee!

Dorpsböke gaat weer van start

Met ingang van 27 mei start Dorpsböke Noordijk weer met de uitleen van boeken.

Ieder die hiervan gebruik wil maken is van harte welkom op de donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 14.30 uur in ‘t Haarhoes.

‘t Haarhoes weer gedeeltelijk open

Ook ‘t Haarhoes kan weer gedeeltelijk open!
Natuurlijk hebben we te maken met de regels van de overheid (en die zijn behoorlijk ingewikkeld!), maar we kunnen wel weer stapje voor stapje open. Zo kan er bijvoorbeeld weer binnen gesport worden onder bepaalde voorwaarden, starten we weer met samen ett’n en gaan de jeu de boules weer rollen.
Heb je vragen over jouw activiteit? Neem dan contact op met secretariaat@haarhoes.nl en we zoeken het samen met jou uit!

Hieronder een paar links naar informatie van de Rijksoverheid: 

Coronaregels per 19 mei 2021

Stap 2 – Buiten meer mogelijk en binnensportlocaties open

Kunst en cultuur

Spelregels voor sporten tijdens corona

 

't Haarhoes
't Haarhoes
't Haarhoes