‘t Haarhoes

't Haarhoes

Nieuws

Koersbal op de woensdagmiddag

      

Iedere woensdagmiddag in november is er de mogelijkheid om Koersbal te spelen in ‘t Haarhoes.
Afgelopen woensdag voor het eerst. Het was een succes!
Lijkt het u leuk om mee te doen? Loop gerust binnen, we beginnen om 13.30 uur. 

(Bijna) klaar voor de toneeluitvoering


A.s. zaterdag 2 november bent u van harte welkom in ‘t Haarhoes bij de voorstelling “Kat van huis? … Dan wij ook!!” van toneelvereniging Plankenkoorts. De stoelen staan klaar, het podium is klaar en de spelers zijn er ook (bijna) klaar voor.  
Voor meer informatie klik hier

Rabo cheque Hart voor de Achterhoek ontvangen


Gisteren mocht onze penningmeester de cheque van de Rabobank actie Hart voor de Achterhoek in ontvangst nemen. 

We gaan het geld gebruiken voor de aanschaf van een (gereviseerde) horeca vaatwasser. Hiermee hopen we onze vrijwilligers te ondersteunen bij de organisatie van het “Samen ett’n”, de kookworkshops en evenementen.

Iedereen enorm bedankt voor het stemmen!

Nieuw seizoen gestart

We zijn ondertussen al weer een aantal weken bezig in het nieuwe seizoen. Sporttrainingen en yogalessen zijn gestart, de wekelijkse typecursus is begonnen, allerlei nieuwe activiteiten en workshops worden gepland en elke laatste vrijdag van de maand is er natuurlijk het “met mekaar ett’n”.
Kortom: er is weer van alles te doen in ons dorpshuis.
Wil je van alle nieuws en activiteiten op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar: activiteitencommissie@haarhoes.nl

Ruimte huren om zelf een workshop/cursus/training te geven? Klik hiernaast op de knop Agenda van de gewenste ruimte en reserveer direct of stuur een mail naar reservering@haarhoes.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Ook bestuurlijk hebben we na de zomervakantie de draad weer opgepakt.
Helaas heeft Arien Meijerink om persoonlijke reden besloten terug te treden uit het bestuur.   
Arien, nogmaals bedankt voor je inzet, je positieve inbreng en de fijne samenwerking.

Onlangs hebben we Annet Brunshorst welkom mogen heten als nieuw bestuurslid. Vanuit het bestuur maakt zij o.a. deel uit van de activiteitencommissie.
Annet, fijn dat je het bestuur komt versterken.


GRAAG TOT ZIENS IN ‘T HAARHOES

Hart voor de Achterhoek – Stem op ‘t Haarhoes

Iedereen die voor 1 augustus 2019 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en 12 jaar of ouder is, mag van 5 september tot en met 19 september 2019 stemmen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Eind augustus ontvangen alle leden van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Let op! Een klant van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is niet per definitie lid.

't Haarhoes
't Haarhoes
't Haarhoes