‘t Haarhoes

't Haarhoes

Nieuws

‘t Haarhoes open en ook sportzaal weer beschikbaar

Ons dorpshuis is weer open!
Ook de sportzaal kan weer gereserveerd worden.
Wel zijn er nog steeds enkele “spelregels” om ‘t Haarhoes veilig te bezoeken. Iedereen die zich daar aan houdt, is van harte welkom!

Onze ruimtes zijn erop ingericht dat 1.5 mtr afstand kan worden gehouden. Hierdoor is de vergaderruimte boven momenteel geschikt voor max. 8 personen en de Activiteiten/Vergaderruimte beneden voor max. 16 personen.  

In het kort de spelregels voor het sporten: 
– Alle leeftijdsgroepen mogen normaal spelcontact hebben.
– Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1.5 meter afstand te worden gehouden.
– Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1.5 meter afstand tot elkaar te houden.
– Kantine, kleedruimtes, toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open maar ook hier is de 1.5 meter afstand van toepassing.
– En natuurlijk: als je klachten hebt, blijf je thuis!

Volledige informatie over de regels die per 1 juli van toepassing zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid en het RIVM 

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via reservering@haarhoes.nl  We denken graag mee over de mogelijkheden.

Openen Haarhoes in voorbereiding

De versoepeling van de coronamaatregelen die het kabinet had aangekondigd kunnen doorgaan.
Voor buurthuizen en ontmoetingscentra gelden dezelfde regels als voor culturele instellingen. Dit betekent dat vanaf 1 juni ook dorpshuizen 30 mensen mogen ontvangen mits aan strikte voorwaarden wordt voldaan. Helaas geldt de versoepeling nog niet voor binnensport activiteiten.

We zijn bezig om de mogelijkheden in kaart te brengen en voorbereidingen te treffen om ook ’t Haarhoes vanaf 1 juni weer (deels) te kunnen openen. 
Zodra hierover duidelijkheid is, zullen we dat kenbaar maken.

Corona en initiatieven en alternatieven in Berkelland

Verenigingen en heel veel organisaties in Berkelland zijn door de coronacrisis op dit moment niet actief of gesloten. Toch zijn de afgelopen tijd door veel van hen mooie sociale initiatieven en alternatieven bedacht. Om elkaar in deze tijd te helpen, online te kunnen bewegen of vanuit huis contact te onderhouden. Berkellandwijzer heeft geprobeerd om veel van die sociale landelijke én Berkellandse initiatieven en alternatieven te verzamelen op www.berkellandwijzer.nl  

 

NLdoet afgelast

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, gaan a.s. zaterdag 14 maart de activiteiten in het kader van NLdoet NIET door. 
Wij geven hiermee gehoor aan de oproep van het Oranjefonds.

Het bestuur.

't Haarhoes
't Haarhoes
't Haarhoes