Albert Bastiaansen heeft na een bestuursperiode van ruim 10 ½ jaar besloten een punt te zetten achter zijn functie van penningmeester en binnenkort af te treden.
Sinds 1 februari 2012 heeft Albert de financiën van ’t Haarhoes bijgehouden. Een taak die, door allerlei regelgeving en wijzigingen in geldstromen, in de loop der jaren steeds veeleisender werd.
Daarom petje af Albert!
Niet alleen het ‘kasbeheer’, ook het verzorgen van de kerstattentie en organisatie van vrijwilligersfeestjes was bij hem in goede handen.
Van contact met gemeente en leveranciers tot regelwerk achter de schermen, hij was allround inzetbaar.
Hopelijk mogen we af en toe nog een beroep op hem doen voor goede ideeën of hand-en-spandiensten.

Albert, heel erg bedankt voor je jarenlange inzet.Gelukkig is een opvolger gevonden……….
Fris jong talent, woonachtig in Noordijk, werkzaam in de financiële wereld en bereid om zijn kennis in te zetten voor ons dorpshuis.
Hoe mooi wil je het hebben!

We heten Jelmer Nijemeisland welkom als nieuwe penningmeester van ’t Haarhoes.


Mijn naam is Jelmer Nijemeisland, ik ben 27 jaar oud en woon mijn hele leven al in Noordijk. Na de B. Tormijnschool en de HAVO aan het Staring College in Lochem, heb ik Accountancy aan het Saxion in Enschede gestudeerd.
Tegenwoordig werk ik alweer een aantal jaren als assistent accountant bij SMK Rupert Accountants & Fiscalisten in Delden.

In het voorjaar ben ik door Jannie Harderwijk benaderd met de vraag of ik de nieuwe penningmeester van ’t Haarhoes zou willen worden.
Na er even over nagedacht te hebben, heb ik besloten hier ja op te zeggen omdat ik graag wat voor de Noordijkse gemeenschap wil betekenen.
Per 1 oktober zal ik dan ook de taken van Albert Bastiaansen overnemen.