Het is al even geleden maar in het nieuwe jaar willen we weer beginnen met kookworkshops. In een ver verleden opgezet door Sinie Meerman en Ans Bömer. Ans gaat er na al die jaren mee stoppen. Vanaf deze plek: “Bedankt Ans voor je inzet”. Annemiek van Osch gaat haar opvolgen.                                                                           

De eerste kookworkshop is op vrijdag 7 februari 2020.

Deze workshop wordt gegeven door Harald de Torbal met als thema de Indonesische keuken. Deze keuken kenmerkt zich door het gebruik van geurige specerijen en stoofgerechten. Voor echte Indonesische stoofgerechten zijn de avonden tekort maar gelukkig heeft Harald een aantal alternatieven bedacht. Wij zijn erg benieuwd wat de pot gaat schaffen.

De kosten voor de workshop zijn: € 15,00 per persoon en u kunt zich opgeven via de mail activiteitencommissie@haarhoes.nl.

Om er meteen de vaart in te houden hebben we nog 3 data geprikt voor een workshop. Wat we precies gaan doen is op dit moment nog niet helemaal bekend maar een tipje van de sluier; Spaanse Tapas. Dus reserveer de volgende data vast in je nieuwe agenda:              

Vrijdag 7 februari 2020  – Indonesisch koken   (deze workshop is vol!!)

Vrijdag 6 maart 2020 om 19.30 uur- Tapas maken (ook vol!!)

Vrijdag 3 april 2020 om 19.30 uur – Zwitsers koken – Helaas is deze workshop afgelast n.a.v. de recente overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Vrijdag 1 mei 2020 om 19.30 uur – gaat ook niet door i.v.m. corona