Hart veilig wonen

Hartveilig wonen

Nieuws

Herhalingscursus 2017

Op 13 en 21 juni zijn de herhalingscursussen voor hartreanimatie en AED-gebruik geweest. Iedereen is weer bijgeschoold op deze cursusavonden. We hopen allemaal uiteraard dat het niet nodig is om het ten uitvoer te moeten brengen, maar mocht er iemand opgeroepen worden dan weten we hoe we moeten handelen. Volgend jaar worden de herhalingslessen opnieuw georganiseerd en krijgen de deelnemers bericht.

Huurdersvereniging De Naobers stelt 15.000 euro ter beschikking voor Hartveilig Wonen

Op zaterdagmiddag 5 maart 2016 heeft de huurdersvereniging “De Naobers” in het Grand Café De Hofmaat, Hofmaat 4 te Neede met de AED werkgroepen uit Eibergen, Neede, Beltrum, Rekken, Noordijk en Rietmolen een overeenkomst ondertekend waarmee de huurdersvereniging éénmalig een bedrag van € 15.000,00 aan deze werkgroepen beschikbaar stelt.

Van dit geld kan dus ook Noordijk gebruik maken en het is bedoeld voor onderhoud en plaatsing van nieuwe AED apparaten en buitenkasten. Uiteraard zijn we hier erg blij mee, want onderhoud is er altijd en het is uiteraard van levensbelang dat dit goed uitgevoerd/bijgehouden wordt.

Hartveilg Wonen
Hartveilg Wonen
Hartveilg Wonen