Hart veilig wonen

Hartveilig wonen

Nieuws

AED’s Noordijk

Zoals bekend is zijn er in en buiten Noordijk vier AED-apparaten beschikbaar en er is een grote groep vrijwilligers getraind in het gebruik van de AED.

Afgelopen jaar bleek er één buitenkast defect te zijn, waardoor deze niet meer open kon. Na enig overleg met Noordijks Belang kon er een nieuwe kast besteld worden. Deze buitenkast is gefinancierd uit het geld wat beschikbaar was voor Noordijk van huurdersvereniging ‘’De Naobers”. Dit geld kon gebruikt worden voor onderhoud en plaatsing van nieuwe AED-apparaten en buitenkasten, en dit is dus ook gebeurd.
Installatiebedrijf Hietbrink heeft deze kast voor de Noordijkse Gemeenschap kosteloos bevestigd, wat uiteraard zeer gewaardeerd wordt!
Nu is Noordijk weer voorzien van vier AED-apparaten met goed werkende buitenkasten.

 

 

Huurdersvereniging De Naobers stelt 15.000 euro ter beschikking voor Hartveilig Wonen

Op zaterdagmiddag 5 maart 2016 heeft de huurdersvereniging “De Naobers” in het Grand Café De Hofmaat, Hofmaat 4 te Neede met de AED werkgroepen uit Eibergen, Neede, Beltrum, Rekken, Noordijk en Rietmolen een overeenkomst ondertekend waarmee de huurdersvereniging éénmalig een bedrag van € 15.000,00 aan deze werkgroepen beschikbaar stelt.

Van dit geld kan dus ook Noordijk gebruik maken en het is bedoeld voor onderhoud en plaatsing van nieuwe AED apparaten en buitenkasten. Uiteraard zijn we hier erg blij mee, want onderhoud is er altijd en het is uiteraard van levensbelang dat dit goed uitgevoerd/bijgehouden wordt.

Hartveilg Wonen
Hartveilg Wonen
Hartveilg Wonen