Noordijks Belang

Noordijks Belang

Nieuwbouw Noordijk

Op deze pagina vindt u informatie over de nieuwbouw in Noordijk.

Plan Vonderman

door | jan 5, 2021

In januari 2020 is het dorpsplan gepresenteerd: de visie voor hoe wij als inwoners willen dat Noordijk er in 2030 uit ziet. Wonen is hierbij een belangrijk thema, met name hoe er betaalbare woningen te realiseren zijn voor starters.

Vanuit de werkgroep Wonen wordt gekeken hoe hier invulling aan gegeven kan worden. Concreet heeft de gemeente een aantal bouwkavels aan de Vonderman te koop, waar mogelijkheden voor nieuwbouw zijn.

Bouwkavels de Vonderman

Een van deze kavels is ondertussen verkocht en op een tweede kavel ligt een optie (in oranje aangegeven op achterzijde). Er zijn echter nog twee andere kavels beschikbaar (in rood aangegeven op achterzijde). Hieronder vindt u een plan dat Arjan Schutten
heeft opgesteld voor deze kavels met een kostenindicatie.

Voor de duidelijkheid:
De kavel moet door de gegadigden worden gekocht van de gemeente, waarbij de gemeente en kopers geen verplichtingen hebben ten aanzien van genoemde ontwerp(er) en/of makelaar. Het plan zoals is weergegeven hieronder is bedoeld om potentiele kopers inzicht te geven in de mogelijkheden van de kavels om op deze manier de verkoop van de kavels en woningbouw in Noordijk te stimuleren.

Plan voor kavels met kostenindicatie

 

 

Brochure
Een uitgebreidere beschrijving (beschrijving van de indeling, invulling, uitvoering, technische installatie, etc.) met bijbehorende calculatie vindt u hieronder.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? 
Neem dan vrijblijvend contact op met Arjan Nijland van Scheer & Roes makelaars (0545-288299). Nogmaals belangrijk om te noemen: de kavel moet door de gegadigden worden gekocht van de gemeente, waarbij de gemeente en kopers geen verplichtingen hebben ten aanzien van genoemde ontwerp(er) en/of makelaar. 

Woningbehoefte in de toekomst of andere vragen?

Naast dit plan lopen er gesprekken vanuit de werkgroep Wonen met de gemeente Berkelland hoe we in de toekomst in de woningbehoefte in Noordijk gaan voorzien.

Voor vragen of opmerkingen over dit plan of andere woon-gerelateerde vragen kunt u contact opnemen via:
– Het contactformulier op deze pagina
– Een e-mail te sturen naar: noordijksbelang@gmail.com

 

Contactformulier

11 + 4 =